ГолосUA
13:38 01/06/2010

У Львові водій маршрутки прищемив пасажирці голову дверима й залишив покалічену на зупинці

У Львові знову сталася надзвичайна ситуація, пов’язана із машрутками: дівчина, яка на зупинці громадського транспорту намагалася зайти до салону маршрутки, застрягла головою між її дверима. Натомість водій, почувши крик дівчини, просто відчинив двері і, не повідомивши про цей випадок медиків, поїхав далі, наздоганяти графік.

Про це ГолосUA повідомили у прес-службі Управління ДАІ у Львівській області.

Травмована львів’янка самостійно звернулася за медичною допомогою. У лікарні їй діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, травму шийного відділу хребта та госпіталізували у нейрохірургічне відділення 8-ї лікарні міста Львова.

Від медиків працівники ДАІ дізналися, що потерпіла на зупинці транспорту загального користування «Героїв Крут», що на вул. Пасічній у Львові, намагалася зайти до маршрутного таксі. Однак при посадці у маршрутний автобус їй защемило голову дверима, а тіло залишилося ззовні. Незважаючи на це, водій таки розпочав рух, унаслідок чого жінка отримала травми.

Почувши крики про допомогу водій врешті зупинив автобус та відчинив двері. Не надавши будь-якої допомоги потерпілій та не повідомивши про випадок ні у медичний заклад, ні у чергову частину ДАІ, водій залишив місце пригоди.

Л. Мицай />  

Читайте также по теме