ГолосUA
18:24 09/02/2009

У Парижі через негоду скасували всі авіарейси

Паризькі аеропорти ім. Шарля-Де-Голля, «Орлі» і «Бурже», скасували всі рейси з 21.00 за київським часом у понеділок до 11.00 у вівторок через буревій, що наближається.

Про це повідомила російська служба РІА «Новости».

Згідно із прогнозом французької метеослужби Meteo France, у понеділок увечері на атлантичному узбережжі Франції вируватиме сильний буревій з поривами вітру до 140 кілометрів на годину. Згодом негода переміститься на північну частину країни, й затихне лише у вівторок увечері.

Скасовані всі рейси, що вилітають або прилітають в аеропорти регіону Іль-Де-Франс із 21.00 у понеділок до 12.00 у вівторок. Як повідомив представник прес-служби компанії, усі пасажири, рейси яких скасовані, можуть безкоштовно перенести політ на будь-який час по 9 березня 2009 року включно або одержати назад суму вартості квитка.

Aіr France також готова надати 1,4 тисяч місць у готелі пасажирам, що очікують пересадки в аеропорту Шарля Де-Голля. Клієнтам, що слідують у міста французької провінції або в інші європейські країни з пересадкою через Париж, компанія пропонує скористатися послугами компанії KLM і летіти через Амстердам.

 

Читайте также по теме