ГолосUA
18:50 13/12/2010

У парламенті зареєстровано постанову про прийняття за основу проекту закону про держбюджет на 2011 рік

 

У Верховній Раді України зареєстровано постанову голови комітету ВР з питань бюджету, народного депутата від Партії регіонів Валерія Баранова "Про прийняття за основу проекту закону України про державний бюджет України на 2011 р.".

Відповідна постанова опублікована на сайті ВР.

/> Постановою пропонується прийняти за основу проект закону України про державний бюджет на 2011 р. (№ 7000), поданий Кабінетом міністрів України. Комітету ВР з питань бюджету разом з уповноваженими представниками Кабміну доручено доопрацювати зазначений законопроект з урахуванням пропозицій народних депутатів, комітетів та депутатських фракцій, що надійдуть не пізніше 19 грудня 2010 р., та внести його 22 грудня 2010 р. на розгляд ВР у другому читанні.


Ініціаторами постанови також виступили народний депутат від ПР Владислав Лук‘янов, народний депутат від НУ-НС Валерій Борисов, народний депутат від ПР Петро Мельник.


Нагадаємо, раніше сьогодні В.Баранов повідомляв, що бюджетний комітет ВР проведе засідання о 17:00. "Сьогодні ми попередньо провели нараду у спікера Володимира Литвина за участю прем'єр-міністра України Миколи Азарова. Ми говорили про бюджет, і я можу сказати, що буде дуже багато зауважень.

М.Азаров пообіцяв, що наші зауваження будуть враховані. А сьогодні ввечері на засіданні комітету ми будемо про них говорити Міністерству фінансів", — заявив В.Баранов.

За матеріалами: РБК-Україна

Читайте также по теме