ГолосUA
13:16 01/04/2009

У Шевченківському районі Києва збудують 10 сучасних стадіонів

У Шевченківському районі столиці збудують десять стадіонів, а у всіх школах встановлять євровікна.

Про це кореспонденту ГолосUA повідомив начальник управління житлово-комунального господарства Шевченківської адміністрації Петро Пантілєєв.

За його словами, у цьому році район не отримав достатніх коштів на благоустрій та житловий фонд, проте це компенсується інвестуванням в освіту з боку влади. Так, у цьому році планують встановити євровікна у всіх школах району через прямі домовленості із виробником. Навколо шкіл планують збудувати 10 стадіонів із штучним покриттям, які зможуть відвідувати не лише школярі, а й мешканці району.

Також, за словами Пантілєєва, цього року буде встановлено 50 нових дитячих майданчиків, а двом дитсадкам взагалі пощастить — там, за словами посадовця, будуть встановлені наднові майданчики із антитравматичним покриттям.

«Зараз такі майданчики можна побачити хіба що в приватному секторі Конча-Заспи. Встановлення таких майданчиків буде довільне — це не показуха, а експериментальне будівництво. Кошти уже закладені у бюджеті. Ми їх збудуємо стовідсотково», — зазначив П. Пантілєєв.

 

Читайте также по теме