ГолосUA
16:09 02/04/2010

У святкових парадах з нагоди Дня перемоги в Україні будуть задіяні 6,5 тисяч військовослужбовців

У День Перемоги майже 6,5 тисяч військовослужбовців Збройних Сил та інших військових формувань України візьмуть участь у парадах військ у містах-героях Київ, Севастополь, Одеса і Керч.

Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони України

Міністр оборони України Михайло Єжель підписав наказ “Про підготовку та проведення урочистостей, присвячених 65-ій річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941 -1945 років”. У відповідності до цього наказу, 9 травня о 10-й годині у містах-героях Київ, Севастополь, Одеса і Керч розпочнуться паради військ.

Командувачем параду військ у Києві призначено командувача Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-полковника Геннадія Воробйова, у Севастополі – першого заступника начальника штабу Командування Військово-Морських Сил ЗС України контр-адмірала Юрія Ільїна, в Одесі – командувача Південним оперативним командуванням Сухопутних військ ЗС України генерал-лейтенанта Петра Литвина, у Керчі – заступника начальника Центру військ берегової оборони Військово-Морських Сил ЗС України полковника Сергія Пасічника.

Загалом повідомляється, що у парадах військ візьмуть участь майже 6,5 тисяч військовослужбовців Збройних Сил та інших військових формувань України. Ще майже 2 тисячі військовослужбовців залучатимуться до забезпечення проведення парадів військ.

 

Читайте также по теме