У Вінниці відкрився унікальний Дитячий розважальний центр

 

У Вінниці презентували перший високотехнологічний Дитячий розважальний центр, який створено при кондитерській фабриці.

На урочистому відкритті був присутній мер Вінниці Володимир Гройсман, передав кореспондент ГолосUA.

Центр є унікальним і поки що єдиним в Україні повністю автоматизованим інтерактивно-освітнім комплексом для дітей молодшого і середнього шкільного віку, де в ігровій формі школярі знайомитимуться із секретами інгредієнтів їхніх улюблених солодощів: печива, тортів, цукерок, шоколаду, тощо…. Це солодке високотехнологічне диво готувалося до відкриття в режимі суворої секретності, оскільки технології, які були застосовані для дитячих ігрових майданчиків цього ігроленду не мають аналогів ані в нашій країні, ані у наших сусідів.

Розважальний комплекс складається із 5 приміщень, кожне з яких має свій секрет, лише розгадавши який, діти можуть потрапити в наступну ігрову зону. Так, дітям потрібно буде розгадати секрети цукру, шоколаду, карамелі, смаку та запаху, після чого вони отримують доступ до найбажанішого призу – солодощів. Найбільшу цікавість маленьких відвідувачів викликає зустріч зі справжнім роботом, який рухається, розмовляє, загадує загадки і навіть сміється…А найсучасніші it-технології та 4D кінотеатр створюють атмосферу казковості і справжнього дива.

Відкриваючи Дитячий центр, мер Вінниці наголосив, що “новий ігровий інтерактивний комплекс стане найкращим новорічним подарунком не лише дітям Вінниччини, але й усім маленьким українцям, які побажають приїхати в місто аби побачити цей новий ігровий майданчик – не гірший за Діснейленд”. Ігровий центр працюватиме щоденно, приймаючи щонайменше 8 груп по 30 дітей.

Читайте также по теме