ГолосUA
08:05 08/08/2010

Українські рятувальники скинули на Росію понад 500 тон води

Українські рятувальник продовжують допомагати російським колегам гасити пожежі на території Російської Федерації.

Про це повідомили у прес-службі Міністерства з надзвичайних ситуацій.

Станом на 7 год. 8 серпня пожежними літаками МНС України здійснено 70 польотів і скинуто на осередки пожеж 512 т води. За останню добу здійснено 14 польотів, скинуто 112 т води.

Зведений загін Головного управління МНС в Луганській області в районі с. Духове Ліскинського району продовжував виконання завдань з патрулювання лісової пожежі на закріпленій ділянці площею в 50 га. /> Зведений загін Головного управління МНС в Харківській області на Нововоронезькій АЕС здійснює охорону технічної та прилеглої території від можливих загорань.

Нагадаємо, відповідно до рішення Президента України та Угоди між урядом України і урядом Російської Федерації про співробітництво у галузі попередження промислових аварій, катастроф, стихійних лих і ліквідації їх наслідків, для надання допомоги в гасінні лісових пожеж на території Воронезької області з 3 серпня залучено два пожежних літаки АН-32П МНС України та з 5 серпня два зведені загони Головних управлінь МНС в Луганській та Харківській областях.

З 7 серпня залучено до гасіння лісових пожеж в Калузькій області гелікоптер Мі-8, який належить ПАТ „Авіаційна компанія Українські вертольоти”.

 

Читайте также по теме