ГолосUA
12:29 07/08/2010

Уряд розробляє комплексну державну програму запобігання наслідкам стихійних лих — Азаров

Уряд розробляє комплексну державну програму запобігання руйнівним наслідкам стихійних лих.

Про це сказав у вступному слові на урочистих заходах з нагоди відзначення 70-ї річниці від заснування Чернівецької області прем’єр-міністр Микола Азаров.

"Ми знову констатуємо: руйнівних наслідків стихійного лиха в значній мірі можна було б уникнути, зазначив Глава уряду, коментуючи нещодавню повінь на Буковині. — Фаховий аналіз свідчить про системні прорахунки в роботі із захисту від стихії, допущені у попередні роки. Зараз уряд розробляє комплексну державну програму запобігання руйнівним наслідкам стихійних лих, яка б на далеку перспективу забезпечила людям та інфраструктурі надійний захист від паводків. У програмі будуть максимально враховані проблеми і особливості Чернівецької області".

М.Азаров зазначив, що держава виділила кошти на ліквідацію наслідків стихійного лиха. Більше того, будуть профінансовані і введені в експлуатацію ті об’єкти, які не були відновлені після повені 2008 року. "Люди мають знати: ми не залишимо їх наодинці з їх бідою", — запевнив прем’єр-міністр.

Вітаючи буковинців зі святом, глава уряду висловив упевненість у щасливому майбутньому краю й України, а також за дорученням Президента України Віктора Януковича подякував мешканцям Чернівецької області за їх працю на благо України і вручив Державні нагороди найкращим представникам цього краю.

Нагадаємо, сьогодні Чернівецька область святкує 70-річчя від дня свого заснування.

За матеріалами: УКРІНФОРМ />  

Читайте также по теме