ГолосUA
13:44 14/07/2010

Увійти до виборчого списку Партії регіонів можна за 100-200 тисяч доларів, — Кармазін (ГОЛОС)

Щоби увійти до списку Партії регіонів на місцевих виборах, потрібно заплатити від 100 до 200 тисяч доларів.

Про це в програмі “РозворотUA” на радіо “Ера FM” сказав народний депутат від “Нашої України-Народної Самооборони”, віце-прем’єр опозиційного уряду Юрій Кармазін.

“Вчора до ночі приймав делегатів партій із різних регіонів. Були і з Одеси, були зі Львова, з Харкова. Так от там уже озвучені суми, які треба заплатити за входження у закритий список. В Партію регіонів — починаючи від сотні (в бідних областях) до двісті тисяч американських доларів”, — сказав Ю. Кармазін. /> ГОЛОС

Нагадаємо, Верховна Рада ухвалила Закон "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів", внесений головою фракції Партії регіонів Олександром Єфремовим.

Зокрема, законом передбачається, що вибори депутатів Верховної Ради Криму, обласних, районних, міських, районних у містах рад проводяться за змішаною системою, за якою половина від кількості депутатів (загального складу) відповідної ради обирається за закритими виборчими списками кандидатів у депутати від місцевих організацій політичних партій у багатомандатному виборчому окрузі, межі якого збігаються з межами відповідно Автономної Республіки Крим, області, району, міста, району в місті, а половина від кількості депутатів (загального складу) відповідної ради обирається за мажоритарною системою відносної більшості в одномандатних виборчих округах.  
 

Читайте также по теме