ГолосUA
14:50 01/08/2010

УЄФА задоволений підготовкою Львівської області до Євро-2012

Львівська обласна державна адміністрація заявляє про задоволеність Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) рівнем підготовки готелів і тренувальних полів області до чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.

Про це сказано в повідомленні Львівської облдержадміністрації.

Відповідно до інформації, 30 липня Львівську область відвідали експерти УЄФА — директор департаменту з організації заходів УЄФА Лукас Ахерман, начальник відділу з роботи із тренувальними центрами Володимир Хилинський, начальник відділу з питань розміщення Андрій Ставенко.

За інформацією начальника Головного управління містобудування, архітектури й просторового розвитку Львівської облдержадміністрації Степана Лукашика, представники УЄФА оглянули низку готелів і тренувальні поля — Дрогобицький і Моршинський стадіони. />  
"Експерти позитивно оцінили зрушення в підготовці готелів і тренувальних полів до чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Зауваження стосувалися лише стану доріг ", — зазначив він.

Як повідомлялося, експерти УЄФА зі стадіонів були стурбовані затримкою фінансування будівництва спортивної арени у Львові для проведення матчів ЧЄ-2012 з футболу.

За матеріалами: Українські новини
 

Читайте также по теме