ГолосUA
10:22 03/03/2009

В.Кириленко вимагає помсти за Огризка

Звільнення міністра закордонних справ Володимира Огризка – це ганебна політична розправа над професійним і патріотичним міністром.

Про це журналістам заявив народний депутат, екс-лідер фракції “Наша Україна -Народна Самооборона” В’ячеслав Кириленко

За словами депутата, найганебніше те, що в розправі над міністром взяла участь частина демократичної коаліції. «49 депутатів із Блоку Тимошенко проголосували за зняття міністра закордонних справ. Це означає, що, по-перше, та частина НУ-НС, яка входить у коаліцію, якщо вони дійсно сповідують патріотичні принципи не на словах, а на ділі, сьогодні повинна прийняти рішення про вихід із коаліції. По-друге це означає, що рішення про звільнення Огризка прийняла особисто Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко, тому що в її фракції ніколи немає ніяких розбіжностей, окремої думки, чи окремої точки зору», — впевнений В.Кириленко.

Крім того, депутат наголосив, що умови для сьогоднішнього голосування «люб’язно були надані» коаліційним Головою Верховної Ради Володимиром Литвином. На думку В.Кириленка, В.Литвин робив все для того, щоб розгляд питання завершився саме так. Депутат заявив від імені депутатської групи «За Україну», що всі патріотичні сили, які ще залишились у парламенті повинні згуртуватися на українській демократичній платформі.

 

Читайте также по теме