ГолосUA
09:46 13/07/2010

В ТСК щодо рішення Стокгольмського арбітражу готові вислухати свідчення Президента

Тимчасова слідча комісія Верховної Ради України щодо рішення Стокгольмського арбітражу готова вислухати добровільні свідчення з цього приводу Президента України Віктора Януковича.

Про це голова ТСК Роман Зварич заявив на брифінгу в Києві, передав кореспондент ГолосUA.

„Ми готові запропонувати пану Президенту дати свої свідчення, або зустрітися без преси з окремими членами слідчої комісії і з’ясувати всі питання. Якщо пан Президент готовий прийняти таку пропозицію, то це був би найрозумніший вихід з цієї ситуації. Мені здається, для нього це теж мало б бути цікавим, бо на його адресу були озвучені серйозні звинувачення, якщо вони не будуть спростовані ним, то мені здається, це може тільки примножувати інсинуації на його адресу”, — наголосив Р. Зварич.

На думку політика, зі сторони В. Януковича „як мінімум нерозумно” не відповісти на звинувачення, що пролунали на його адресу у цій справі від екс-прем’єр-міністра Юлі Тимошенко.

Нагадаємо, вчора лідер об’єднаної опозиції Юлія Тимошенко заявила, що Президента Віктора Януковича необхідно запросити на засідання ТСК щодо рішення Стокгольмського арбітражного суду, розслідування фактів корупційної діяльності "РосУкрЕнерго". />  

А. Береза

Читайте также по теме