ГолосUA
11:04 13/12/2008

В Україні готують соціальний бунт — Жванія

В Україні політики готують соціальний бунт. Про це заявив народний депутат від «Нашої України-Народної самооборони» Давид Жванія в ефірі телепрограми «Шустер Live» на телеканалі «Україна».

На його думку, такі соціальні заворушення готуються різними політичними силами. Як приклад, Д.Жванія навів заклик мера Києва Леоніда Черновецького пікетувати НАК «Нафтогаз» та попередження голови Партії регіонів Віктора Януковича про 100 днів для коаліції, після завершення яких можуть відбутися масові акції протесту.

Народний депутат пояснив, що починаються бунти, як правило, у столиці, до якої потім підтягуються люди з регіонів. «Згадайте Помаранчеву революцію», — наголосив Д.Жванія.

Натомість представник Партії регіонів Ганна Герман відповіла на це: «Нам не треба піднімати бунти. Люди самі підуть. Але щоб вікна не били, треба, щоб спокійна сила їх повела.». «Ми викинемо вас всіх з крісел, якщо не будете працювати», — запевнила «регіоналка» і нагадала, що ПР попереджав про можливість бунтів ще у липні цього року.

 

Читайте также по теме