Сьогодні в селі Чубинське, що недалеко від траси Київ-Бориспіль, у рамках міжнародної аграрної виставки-ярмарку «Золота осінь» приготують борщ у казані обсягом майже 5 тисяч літрів. Це буде спроба встановити не тільки вітчизняний, а й світовий рекорд.
Для реалізації цього проекту, ініційованого «Дзеркалом тижня», свої зусилля об’єднали корпорація «Еталон», Асоціація кулінарів України, Украгропромбіржа і Національний торговельно-економічний університет.
Проект представлять президент Асоціації кулінарів України, доктор технічних наук, професор Михайло Пересічний, президент корпорації «Еталон» Володимир Бутко, президент корпорації Украгропромбіржа Віктор Привалов і головний редактор тижневика «Дзеркало тижня» Володимир Мостовий.