ГолосUA
09:00 09/10/2009

В.Ющенко радиться з президентами у вузькому колі

У Кишиневі Президент України Віктор Ющенко бере участь у засіданні Ради глав держав-учасниць СНД у вузькому колі. У засіданні також беруть участь Президенти Азербайджану, Вірменії, Бєларусі, Киргизстану, Молдови, Росії, Прем’єр-міністр Казахстану, представники керівництва з Туркменістану, Узбекистану та Таджикистану., — повідомила прес-служба В.Ющенка.

Планується, що під час засідання сторони обговорять питання щодо спільних заходів із подолання наслідків світової фінансово-економічної кризи; звернення глав держав-учасниць СНД до народів держав-учасниць та світової громадськості у зв’язку з 65-ю річницею Перемоги у Великій Вітчизняній війні; припинення дії низки рішень Ради глав держав та збереження тих, що декларують відданість загальновизнаним принципам суверенітету, територіальної цілісності, недоторканості кордонів, засудження сепаратизму, відмови від визнання сепаратистських режимів та надання їм підтримки та інші.

Після цього відбудеться засідання Ради глав держав-учасниць СНД у розширеному складі, наприкінці якого заплановано церемонію підписання підсумкових документів заходу.

 

Читайте также по теме