Ольга Черненко
07:50 16/12/2010

Відсутність Держбюджету – це гірше, ніж наявність поганого — Ващук

 

color="#000000">
face="Times New Roman">
size="4">Відсутність Державного бюджету – це ще гірше, аніж наявність поганого.

color="#000000">
face="Times New Roman">
size="4">Таку думку висловила народний депутат від Блоку Литвина Катерина Ващук в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA.

color="#000000">
face="Times New Roman">
size="4">«До Нового року все працює над бюджетом. Ми всі розуміємо, що Бюджет не такий, як би хотілося, він жодного року не був таким, як потрібно, але без Бюджету ще гірше, — наголосила вона. Краще наявність поганого, аніж відсутність будь-якого, навіть поганого. Бо почнеться Новий рік і треба, щоб люди жили за правилами. Це і казначейство, й інші структури. Треба, щоб фінансування йшло з контролем за фінансами. Бо тоді треба приймати рішення і фінансувати на рівні минулого року. Але коли є можливість хоч трохи якісь виплати збільшити в цьому бюджеті, то чому людям залишати минулий рік».

color="#000000">
face="Times New Roman">
size="4">За словами К. Ващук, в цьому немає потреби. «А тим більше, де ми візьмемо кращий бюджет? Якщо треба повернути більше 10-ти мільярдів запозичень вже наступного року, звідки візьмеш краще? – підкреслила вона. — Сьогодні можна розділити лише те, що ми маємо і ділити те, що ми напозичаємо – це вже злочин перед народом. Ми вже й так напозичали, що далі немає куди. Тому маємо ділити те, що є в нашій державній касі».

color="#000000">
face="Times New Roman">
size="4">Нагадаємо, у вівторок парламент ухвалив Держбюджет-2011 року в першому читанні. До 24 грудня депутати планують схвалити його в цілому.

Читайте также по теме