ГолосUA
07:02 11/03/2010

Вінський погодиться стати секретарем РНБО з економічних питань

Народний депутат, представник фракції Блоку Юлії Тимошенко Йосип Вінський погодиться стати секретарем Ради національної безпеки та оборони з економічних питань.

Про це він заявив у ефірі «5 каналу».

«Є така пропозиція, у загальному плані вона була зроблена. Мені було сказано, що непогано було би скористатися моїм досвідом. Якщо я отримаю таку пропозицію у розмові з президентом, то, очевидно, буду погоджуватися», — сказав він.

Вінський також пояснив своє рішення більш докладно.

«Ми започаткували багато реформ у Мінтрансі, Тимошенко ці реформи не дала мені змоги реалізувати. У мене ще не було зустрічі з Президентом, думаю, найближчим часом буде. Якщо у ході цієї розмови Президент дасть мені повноваження, щоб зайняти цю посаду і завершити ті реформи, які потрібні у системі Мінтрансу, і пройшли через рішення РНБО, я готовий на певний період часу направити свої зусилля на те, щоб ці реформи були втілені», — наголосив він.

Вінський також підкреслив, що на посаду міністра транспорту не претендує. «Є фракції, які формують коаліцію, уряд. Я не маю фракції у парламенті, і це було би непорядно на цю посаду себе пропонувати», — сказав Йосип Вінський.

І. Носальська

 

Читайте также по теме