ГолосUA
13:48 12/11/2009

Вкладники «Родовід-Банку» можуть ставати в електронну чергу

Вкладники «Родовід-Банку» можуть записатися в електронну чергу на отримання власного депозиту.

Про це на брифінгу журналістам повідомив тимчасовий адміністратор Сергій Щербина, передав кореспондент ГолосUA.

«Родовід-Банк» відпрацював щодо виплати вкладів своїм вкладникам систему електронної черги, завдяки якій всі клієнти «Укрпромбанку» зможуть зареєструватися на веб-сайті, або через контакт-центр «Родовід-Банку» і з 23 числа цього місяця отримувати свої кошти, оформлювати свої депозити», — пояснив С. Щербина.

Він наголосив, що черговість буде визначатися наступним чином: «вкладники, термін чиїх вкладів вже вийшов, а це близько половини всіх депозитів, які переводяться з «Укрпромбанку» до «Родовід-Банку», першочергово зможуть зареєструватися. Відповідно до цього, ми будемо звертати увагу на вік цих вкладників і надавати перевагу пенсіонерам та людям похилого віку, які також будуть мати певні пільги при реєстрації».

С. Щербина також повідомив, що ті вкладники, які мають довгострокові депозити можуть не поспішати йти до банку аби забрати їх повністю.

«Хочу заспокоїти тих вкладників, якщо вони не хочуть забирати свої вклади, а просто хочуть переоформити домовленості з «Родовід-Банком», всі зобов’язання «Укрпромбанку» переходять до нас без зміни ставок і, відповідно, ми несемо відповідальність по тих вкладах і договорах, що були укладені з «Укрпромбанком», — наголосив банкір.

О. Каретнікова

 

Читайте также по теме