ГолосUA
12:27 22/02/2010

Вкладники вимагають звільнити керівництво банку «Надра», або віддати їм гроші

Вкладники вимагають від банку «Надра» повернути їм гроші або звільнити керівництво.

Про це повідомив голова Незалежного об’єднаного комітету вкладників та позичальників Ігор Степанов на прес-конференції, передав кореспондент ГолосUA.

«Вимагаємо під гарантію Президента України зобов’язати посадових осіб визнати свою професійну непридатність та залишити посади у разі неповернення коштів громадянам». — сказав він.

За словами І. Степанова, 10 лютого цього року закінчився мораторій по забороні видачі коштів вкладникам банку «Надра», однак незважаючи на дії Кабінету міністрів та НБУ, цього не відбулося. Саме тому вони вирішили знову озвучити свої вимоги, щоб нагадати керівництву про відповідальність.

Також голова комітету додав, що приймаючи до уваги нещирість усіх гілок влади щодо повернення вкладів громадян у проблемних банках, він рекомендує вкладникам утриматися від будь-яких пропозицій тимчасової адміністрації банку «Надра» стосовно укладення додаткових угод або підписання інших документів. «Наявні депозитні угоди є абсолютно достатнім підтвердженням банківських зобов’язань», — наголосив він.

К. Коваленко

 

Читайте также по теме