ГолосUA
10:53 17/06/2010

ВР визначиться з датою місцевих виборів наступного тижня — ПР

Наступного пленарного тижня Верховна Рада може визначитися з датою проведення місцевих виборів та внести зміни до законодавства про вибори.

Про це заявив голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов в кулуарах Верховної Ради, повідомив кореспондент ГолосUA. />  

За словами депутата, на сьогодні група спеціалістів працює над змінами до закону про вибори і вже наступного пленарного тижня Верховна Рада може розглянути ці зміни.

Окрім того, О.Єфремов сказав, що Партія регіонів підтримає дату проведення місцевих виборів — 31 жовтня 2010 року. За його словами, відповідний проект постанови вже зареєстрований у Верховній Раді, його автором є депутат від "Нашої України-Народної Самооборони" Арсеній Яценюк.

Коментуючи вчорашнє нерезультативне голосування в кримському парламенті щодо призначення місцевих виборів на 31 жовтня цього року, Олександр Єфремов зазначив, що "кримський парламент не може ухвалювати рішення щодо місцевих виборів, не маючи рішення Верховної Ради".

Він також наголосив: "Коли буде ухвалений документ у Верховній Раді та визначена дата проведення місцевих виборів, на основі цього документа буде ухвалено відповідне рішення і на місцях".

О. Каретнікова

 
 

Читайте также по теме