Ольга Черненко
18:56 21/02/2011

Якісних комунальних послуг не буде доти, доки вони фінансуватимуться з Бюджету — нардеп

face="Times New Roman, serif">В Україні якісних комунальних послуг не буде до того часу, поки вони фінансуватимуться з Бюджету. 

face="Times New Roman, serif">Таку думку висловила народний депутат від Партії регіонів Ірина Горіна в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA.

face="Times New Roman, serif">«Якщо пригадати 2004-й рік, то тоді комунальні послуги коштували вп'ятеро дешевше, аніж тепер. Тарифи у нас постійно підіймаються. Але ж від цього комунальні послуги не стають якіснішими», — наголосила вона.

face="Times New Roman, serif">За словами І. Горіної, це несправедливо.

face="Times New Roman, serif">«І весь час держава з Бюджету гасила цю різницю. 60% вартості погашав бюджет. Але якість послуги не ставала кращою, бо ми жили в борг з Бюджету. Весь час приходила нова і нова політична команда, яка не хотіла змінювати ситуацію в самій системі. І кожен продовжував займатися підкиданням грошей, щоб не було соціального напруження. Але вже ми дійшли до межі. Діватися немає куди. Або ми змінюємо ситуацію і маємо якісні послуги, або далі продовжуємо висіти на волосині. Що в результаті все одно призведе до колапсу», — зауважила «регіоналка».

Читайте также по теме