ГолосUA
16:42 06/10/2010

Янукович активно братиме участь в приведенні українського законодавства до зразка Конституції 1996 року

Президент України Віктор Янукович подякував спікеру парламенту Володимиру Литвину за пропозицію включити до складу новоствореної ТСК в парламенті з питань підготовки пропозицій щодо змін до законодавства у зв'язку з рішенням Конституційного Суду щодо скасування політреформи 2004 року.

Про це він заявив сьогодні за зустрічі із керівниками фракцій більшості парламенту, передала прес-служба глави держави.

“Дуже важливо, щоб я мав своєчасну інформацію, які саме закони готуються, мав можливість висловити свою точку зору, і щоб приймалися ті закони, які Президент не буде ветувати, а буде підписувати. Безумовно, це сприятиме процесу руху в напрямку реформ, які ми з вами започаткували”, – наголосив глава держави. 

“Зміст нашої співпраці не змінюється, – наголосив Глава держави. – Ми з вами узгоджували наші спільні дії і раніше, і ми будемо робити це надалі, в нових умовах”, — зауважив В. Янукович.

Сьогодні, 6 жовтня, Президент України Віктор Янукович провів зустріч із керівниками фракцій більшості парламенту. Участь у зустрічі взяли Голова Верховної Ради Володимир Литвин, голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, Комуністичної партії України – Петро Симоненко, «Блоку Литвина» – Ігор Шаров, Перший заступник Голови ВРУ Адам Мартинюк, Перший віце-прем’єр-міністр України Андрій Клюєв, Глава Адміністрації Президента України Сергій Льовочкін. />  

Читайте также по теме