ГолосUA
19:02 14/02/2011

Янукович доручив голові Чернігівської ОДА особисто контролювати місцеві бюджетоутворюючі підприємства

Президент України Віктор Янукович доручив голові Чернігівської ОДА Володимиру Хоменку взяти під особистий контроль ситуацію на бюджетоутворюючих підприємствах області.

Відповідне доручення глава держави дав сьогодні під час зустрічі з чиновником, передала прес-служба Президента.

За словами В. Хоменка, під час зустрічі була детальна доповідь щодо основних бюджетоутворюючих підприємств області. У першу чергу це стосувалося підприємств «Хімволокно», Чернігівського заводу радіоприладів (ВАТ «ЧеЗаРа»), інших підприємств, “які є бюджетоутворюючими як для міста Чернігів, так і для області, на яких працює значна кількість працівників”.

За словами голови Чернігівської ОДА, В. Янукович доручив тримати ситуацію на цих підприємствах на особистому контролі.

В. Хоменко доповів главі держави про виконання в області указу Президента «Про заходи щодо забезпечення пріоритетного розвитку освіти в Україні». На виконання цього указу в області збудують чотири школи, покращать умови навчання в «опорних» навчальних закладах, а також у системі дошкільної освіти.

За словами голови Чернігівської ОДА, у 2012 році планується відкрити дві нові сільські школи — у селищі Седнів та с. Нова Басань. Ще одну школу відкриють у м. Носівка, а у м. Прилуки зведуть новий корпус гімназії №1.

Читайте также по теме