Янукович особисто затвердить штат кожного міністерства – АПУ

Президент України Віктор Янукович особисто затверджуватиме штат кожного міністерства після проведення скорочень, яких вимагає перший етап адміністративної реформи.

Про це перший заступник голови Адміністрації Президента України Ірина Акімова заявила в ефірі «Великої політики» на «Інтері».

За її словами, адміністративна реформа «одна з небагатьох, яку потрібно проводити саме згори і де потрібен дуже жорсткий та рішучий підхід».

«Ви знаєте, що згідно з адміністративною реформою міністр не може мати більше двох заступників, але бажання збільшити цю кількість буде. Тому зараз оформлення кількості штату того чи іншого міністерства проходить дуже жорстку експертизу, дуже жорстку критику і буде затверджено Президентом особисто. І я впевнена, що від свого слова – довести адміністративну реформу до кінця – він не відмовиться. Він буде відслідковувати всі документи, повязані з адміністративною реформою влади», — наголосила чиновниця.

Як відомо, до оголошення першого етапу адміністративної реформи деякі міністри мали у своєму штаті по 5 – 6 заступників.

Читайте также по теме