Ольга Черненко
10:20 21/01/2011

Ющенка могли викликати до Генпрокуратури не тільки через отруєння — Лук’янов

 

Третього Президента України Віктора Ющенка могли викликати до Генпрокуратури не тільки по справі про його отруєння.

 

Таку думку висловив народний депутат від фракції Партії регіонів Владислав Лук’янов в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA.

«Мені важко сказати, з чим це пов’язано. Бо Президент, з одного боку, включений в питання свого власного отруєння. Але, може бути й інша справа. Він свого часу мав відношення до банківської системи, до питань рекапіталізації банків. Можливо, по цьому питанню його будуть допитувати, — наголосив нардеп. — Очевидно, слідство вважає, що він має якусь інформацію, яка зараз дуже потрібна для ГПУ».

На запитання, чи вдасться слідству найближчим часом поставити крапку в питанні отруєння В. Ющенка, нардеп зазначив: «Мені важко сказати. Не знаю. Я ж не слідчий. Не хочу, щоб вважалося, що якась моя заява є тиском на слідство».

Нагадаємо, третій Президент України В. Ющенко отримав повістку у справі про його отруєння. Це перший його виклик на допит як потерпілого після зміни керівництва Генпрокуратури. До цього Генпрокуратура надсилала екс-президенту запрошення для здачі крові для повторної експертизи.

Як відомо, Генпрокуратура розслідує справу про отруєння Ющенка в розпал виборчої кампанії на президентських виборах 2004 року.

 

 

Читайте также по теме