ГолосUA
12:24 06/08/2009

Ющенко і Тимошенко привітали хліборобів

Президент України Віктор Ющенко привітав хліборобів Хмельниччини та Луганщини з намолотом першого мільйона тонн зернових. Про це ГолосUA повідомили в прес-службі Президента.

«Щиро вдячний за вашу невтомну працю, високу професійність та гідне продовження славних традицій хліборобів», – йдеться у телеграмах глави держави на адреси голови Хмельницької обласної державної адміністрації Івана Гавчука та голови Луганської ОДА Олександра Антіпова.

«Ваш трудовий здобуток є результатом відданості хліборобській справі, високого професіоналізму та любові до рідної землі. Високо ціную внесок кожного з вас до скарбниці нового врожаю, у зміцнення добробуту нашого народу. Україна пишається вами», – наголошує Віктор Ющенко.

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко також привітала працівників агропромислового комплексу Вінницької, Хмельницької та Луганської областей з черговими досягненнями зі збору нового врожаю зернових. Про це ГолосUA повідомили в прес-службі уряду. Зокрема, Ю.Тимошенко висловила вдячність хліборобам  Вінниччини за намолот другого мільйона тонн зерна нового врожаю та хліборобам Луганщини і Хмельниччини — першого мільйона.

«Висловлюю сердечну подяку за ваш внесок у розбудову  і зміцнення української держави та низько вклоняюся хліборобам за самовіддану і сумлінну працю. Саме завдяки зусиллям трудівників полів, злагодженій роботі всіх ланок управління, чіткій організації у виконанні поставлених цілей сьогодні маємо щедрий урожай», — йдеться у привітанні Юлії Тимошенко.

 

Читайте также по теме