ГолосUA
08:55 26/03/2009

Ющенко привітав внутрішні війська

Президент України Віктор Ющенко привітав військовослужбовців із 17-ю річницею з дати створення внутрішніх військ України.

Як передав кореспондент ГолосUA, про це він повідомив сьогодні під час церемонії святкування.

За його словами, українські внутрішні війська сформувалися в непростих умовах, але всі сімнадцять років військові були вірними високим принципам. Тому Президент подякував військовослужбовцям за професіоналізм та невтомну працю.

«Той лозунг, який висить на вашій виставці («Внутрішні війська і народ — єдині» — ред.) — він є істинний, це показало багато подій. Я пишаюсь внутрішніми військами. Я відзначаю як Президент, що ці роки становлення, які були для внутрішніх військ, пройшли у найвищому ключі», — сказав він.

Окрім того, Віктор Ющенко зауважив, що сподівається на повне переведення армії на контрактну основу, причому військові зможуть отримати вищу освіту безкоштовно. Також Президент висловив своє невдоволення з приводу того, що Верховна Рада України не підтримала його пропозицію щодо створення Національної Гвардії України: «На жаль, вузькі політичні міркування парламентаріїв взяли верх на цей раз над державними інтересами», — сказав він.

 

Читайте также по теме