ГолосUA
13:58 19/06/2009

З’їзд «Нашої України» відбудеться 27 червня

З’їзд партії «Народний союз «Наша Україна» відбудеться 27 червня.

Про це журналістам повідомила голова ради партії НС-НУ Віра Ульянченко після завершення засідання Політради, передав кореспондент ГолосUA.

«Як і планувалося, з’їзд «Нашої України» відбудеться 27 червня. Іншу дату проведення ми навіть не обговорювали», — сказала вона.

В. Ульянченко також закликала міністрів, які є членами НС-НУ, більш активно працювати в уряді. «Сьогодні ми прийняли рішення про те, щоб наші міністри більш активно поводили себе по відношенню до діяльності Кабінету міністрів. Якщо їхня позиція не буде враховуватися, то ми будемо приймати відповідні рішення. Я маю на увазі міністра юстиції Миколу Оніщука, без якого не можуть прийматися рішення уряду. Це також віце-прем’єр-міністр Іван Васюнник і міністр молоді, сім’ї та спорту Юрій Павленко, який займається Євро-2012. І ми готові співпрацювати з цими міністрами й допоможемо їм донести свої позиції до уряду», — наголосила В. Ульянченко.

Посадовець також зазначила, що в умовах економічної кризи їхня політична сила не робитиме деструктивних кроків. Зокрема, щодо виходу окремих міністрів зі складу уряду.

В. Ульянченко зауважила, що на з’їзді, запланованому на 27 червня, будуть розглянуті питання щодо зміни назви партії та певних змін у її статуті.

«На наступному засіданні ми внесемо пропозицію і розглянемо її щодо повернення партії «Наша Україна» до своєї старої назви (не «Народний союз «Наша Україна», а «Наша Україна» — ред.) і до символіки партії 2005 року», — додала В. Ульянченко.

Також вона повідомила, що на сьогоднішньому засіданні, окрім вище згаданих питань, обговорювалася дільність партії в умовах кризи — як економічної, так і політичної. Політрада партії доручила президії підготувати дві резолюції до з’їзду: резолюцію про оцінку соціально-економічної ситуації і резолюцію про позицію партії під час виборчої кампанії.

О. Каретникова

 

Читайте также по теме