ГолосUA
18:10 29/09/2010

Загиблі у Національній бібліотеці виявились електриками, що проводили ремонт

За уточненими даними, внаслідок вибуху у приміщенні Національної бібліотеки України ім. академіка В.І. Вернадського загинуло двоє електриків, що ремонтували електроприлади. /> Про це повідомляє УНІАН .

Наразі проводиться дослідча перевірка. Остаточне розслідування та процесуальне рішення за цим фактом прийматимуть органи прокуратури, оскільки не виключено, що причиною загибелі людей стало порушення техніки безпеки.

Нагадаємо, за даними міліції, сьогодні близько 17.00 у Києві в приміщенні Національної бібліотеки України ім. академіка В.І. Вернадського, яка знаходиться в Голосіївському районі, стався вибух. Внаслідок вибуху дві особи отримали поранення.

Пізніше поінформоване джерело повідомило, що вибух стався на одному з поверхів приміщення бібліотеки. Внаслідок вибуху загинули два електрики, ще один отримав травми.

Співрозмовник агентства зазначив, що, за уточненими даними, електрики проводили ремонт електроприладів і зачепили систему пожежегасіння, яка виділяє газ, що витісняє кисень, внаслідок чого двоє людей задихнулись.

 

Читайте также по теме