Леся Дубенко
16:03 10/12/2010

Захід в захваті від українського волосся — німецькі ЗМІ

 

size="4">Захід в захваті від українського волосся: в країні діє не менше трьох дюжин "агентів волосся", які скуповують у малозабезпечених українок їх шикарні коси.

size="4">Про це пише видання Financial Times Deutschland.

size="4">"У Західній Європі виникла нова мода нарощування волосся, яка коштує не менше 1000 євро. Однак навіть ті, хто прагне викласти цю немалу суму задля отримання нового іміджу, особливо це стосується білявок, не завжди отримують шикарний результат, адже більшість волосся експортується із Індії та Китаю і їх згодом доводиться висвітлювати. Тому першокласні перукарі надають перевагу роботі саме з українським волоссям", — пише газета.

size="4">Видання зазначило, що так звані "агенти волосся", які працюють в Україні, частіше за все їдуть до провінції, де шукають малозабезпечених українок, охочих продати свої шикарні коси.

size="4">"Цікаво, але своє волосся продають не тільки молоді жінки, а й пенсіонерки, які приносять зрізані коси, що пролежали десятки років у коморках. Тим не менше це не має значення, адже, за словами перукарів, волосся — це продукт, що не має строку дії", — наголошує Financial Times Deutschland та додає, що в середньому кожний агент щотижнево поставляє до Євросоюзу близько 150 кг українського волосся.

/>  

 

Читайте также по теме