ГолосUA
15:16 01/02/2011

Заяви Грача про створення власної партії не були несподіванкою для КПУ

Заява депутата Леоніда Грача про намір створити власну партію, не були несподіванкою для керівництва Комуністичної партії України.

Про це заявив народний депутат України, перший секретар Одеського обкому КПУ Євген Царьков.

“Будучи доволі амбіційною людиною, він завжди ставив особистий інтерес вище партійної дисципліни і необхідності вирішувати нагальні завдання, що стоять перед партією”, — повідомив нардеп.

На його думку, розкол, який Л. Грач намагається внести у лави КПУ на сьогодні, грає на руку одвічним противникам комуністів — націоналістам та олігархам. “Схоже, що саме на їх гроші Грач і планує створювати партію, котра для нього є всього лише політичним проектом, спрямованим на утримання хоч якоїсь влади в окремо взятому регіоні України”, — вважає Є. Царьков.

“Спроби ж використати бренд “КПУ”, очевидно, з приставкою “Г”, таке собі КПУ (г), явно говорять про те, що основне завдання Грача — дезорієнтувати виборців і зберегти своє депутатство, користуючись репутацією партії”, — додави комуніст.

Він відзначив, що всі історії “партій-клонів” закінчувалися трагічно: олігархи використовували їх для своїх потреб, після чого викидали, коли ті ставали непотрібними. “І вже через деякий час ми зможемо констатувати закономірний факт: “грачі” пролетіли! Втім, як і всі попередні проекти-клони”, — резюмував Є. Царьков.

Нагадаємо, депутат Леонід Грач заявив напередодні про намір створити в 2011 році партію, яка об'єднає комуністів, незадоволених політикою лідера КПУ Петра Симоненка. За його словами, нова партія буде сповідувати комуністичні засади.

За матеріалами: Провокация

Читайте также по теме