ГолосUA
07:43 18/12/2008

Зимові канікули для столичних школярів розпочнуться 29 грудня

Зимові канікули для столичних школярів розпочнуться 29 грудня 2008 року.

Про це йдеться у наказі Головного управління освіти і науки «Про структуру 2008-2009 навчального року та робочі навчальні плани в загальноосвітніх навчальних закладах».

Відпочиватимуть школярі до 11 січня 2009 року – другий семестр розпочнеться 12 січня 2009 року.  

Під час канікул у навчальних закладах заплановано проведення Новорічних і Різдвяних свят, народних обрядів, фольклорних дійств, вертепів, карнавалів, інших розваг та спортивно-масових заходів. Також у місті працюватимуть різноманітні гуртки, спортивні секції, клуби за інтересами та інші творчі об’єднання. Якщо погодні умови дозволятимуть, на територіях навчальних закладів будуть організовані ковзанки.

Діти пільгових категорій, які відвідують дошкільні навчальні заклади, навчаються в загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладах, отримають подарунки до дня Святого Миколая, новорічні подарунки, запрошення на новорічні свята через установи, організації, підприємства району та міста.

У всіх районах до Дня Святого Миколая відбудуться святкові заходи з врученням подарунків дітям пільгових категорій, серед яких в першу чергу дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування та дітям-інвалідам.  

 

Читайте также по теме