ГолосUA
17:09 23/06/2009

Зінченко залишив посаду голови фракції БЮТ в Київраді

Депутати фракції Блок Юлії Тимошенко у Київській міській раді одноголосно підтримали заяву Олександра Зінченка про звільнення з посади голови фракції за власним бажанням.

Про це ГолосUA повідомила прес-служба фракції БЮТ в Київраді.

«Жодної можливості суміщати посади генерального директора Національного космічного агентства України та голови фракції БЮТ у Київраді більше немає. Юлія Володимирівна доручила мені дуже важливе завдання, на вирішенні якого я зараз повністю сконцентрований. Робота по реалізації потенціалу України у космічній галузі – це величезне навантаження і величезна відповідальність. Займатись чимось іншим в мене, на жаль, просто фізично немає часу», — сказав депутат фракції «Блок Юлії Тимошенко» у Київській міській раді Олександр Зінченко. />  
Депутати київського БЮТ подякували О. Зінченку за керівництво фракцією протягом 2008-2009 рр., а також одноголосно підтримали обрання новим керівником фракції Тетяни Меліхової.
 
«Блок Юлії Тимошенко» буде продовжувати відстоювати інтереси киян у Київській міській раді. Я на посаді голови фракції БЮТ зроблю все можливе для того, щоб наша фракція впливала на рішення Київради в інтересах киян» — сказала новий голова фракції БЮТ у Київраді Тетяна Меліхова.
 
О. Зінченко залишиться депутатом Київської міської ради у складі фракції Блоку Юлії Тимошенко.
 
11 лютого 2009 р. розпорядженням Кабінету Міністрів України № 129-р О.Зінченко був призначений на посаду Генерального директора Національного космічного агентства України.
 
Т.Меліхова вже очолювала фракцію «Блоку Юлії Тимошенко» у Київській міській раді протягом 2006-2008 рр.

 

Читайте также по теме