ГолосUA
10:34 08/01/2011

10-11 січня Україну відвідає Єврокомісар з розширення ЄС Штефан Фюле

Європейський комісар з питань розширення Європейського Союзу і європейській політиці сусідства Штефан Фюле відвідає Україну для зустрічей із владою 10-11 січня.

 

Про це повідомило представництво Європейського Союзу в Україні.

 

Єврокомісар зустрінеться із Президентом Віктором Януковичем, прем’єр-міністром Миколою Азаровим, міністром закордонних справ Костянтином Грищенком, першим віце-прем’єр-міністром, міністром економічного розвитку й торгівлі Андрієм Клюєвим, депутатом Верховної Ради від фракції Блоку «Наша Україна-Народна Самооборона», головою парламентського комітету з європейської інтеграції Борисом Тарасюком.

 

Також Фюле проведе зустрічі із представниками опозиції, громадянського суспільства, ЗМІ, правозахисних організацій і Європейської бізнес-асоціації, щоб вислухати їх думки про поточну ситуацію в країні.

 

Метою візиту є розвиток досягнень саміту «Україна — Європейський Союз», що пройшов 22 листопада 2010 року в Брюсселі (Бельгія).

 

Переговори будуть стосуватися розвитку відносин України з ЄС в 2011 році, зокрема угод про асоціацію й про зону вільної торгівлі між сторонами.

 

Вони стосуватимуться не тільки недавніх політичних подій, а й економічних реформ і бізнес-клімату в країні.

 

За матеріалами: Українські новини

 

 

 

Читайте также по теме