ГолосUA
09:28 24/09/2010

Через махінації “5 каналу” та “ТВ-і” Держбюджет недоотримав понад 1 млн. доларів ліцензійного збору, — І. Богословська

Тимчасова комісія з питань розслідування законності прийняття рішень Нацрадою отримала документи, що підтверджують незаконне збільшення потужності передавачів “5 каналу” та “ТВ-і” вже після завершення конкурсу Нацради на надання ліцензії.

Про це заявила голова Тимчасової слідчої комісії у Верховній Раді з питань розслідування законності прийняття рішень Національною радою з питань телерадіо щодо проведення конкурсів та встановлення переможців конкурсу на отримання ліцензій на мовлення з використанням відповідних частот у 2005-2010 рр. позафракційний народний депутат Інна Богословська, передав кореспондент ГолосUA.

“Конкурс був проведений на малопотужні передавачі до 10 Ватт. Але після того за дуже сумнівних підстав з’явилися додатки до ліцензії з повним порушенням закону щодо процедури і згідно цих додатків потужність збільшилась із 10 Ватт в деяких випадках до 2,5 тисяч Ватт”, — повідомила І. Богословська.

За її словами, через це Державний бюджет недоотримав понад 1 млн доларів ліцензійного збору, який не був сплачений у зв’язку зі збільшенням потужності.

Н. Виноградська />  

Читайте также по теме