ГолосUA
11:21 28/08/2010

Чорновіл пропонує європейським країнам заборонити Хорошковському в’їзд на територію ЄС

Депутат від Партії регіонів Тарас Чорновіл пропонує демократичним країнам заходу застосовувати санкції до осіб, що причетні до справи про частоти та ліцензії ТВі та 5 каналу.

"Я буду особисто звертатися і просити, щоб після справи Ланге, після справи каналів ввели заборону на поїздки в країни Шенгену для Хорошковського персонально", — сказав він в ефірі ТВі.

"Хай буде повна заборона на в‘їзд в Шенгенську зону для ряду суддів, які засвітилися в цьому процесі, для діючих сьогодні членів Нацради з питань телебачення і радіомовлення, для чиновників, які по Ланге приймали рішення", — уточнив регіонал.

Чорновіл вважає, що Європа повинна зробити "індивідуальні санкції для окремих чиновників": "Чиновник має відчути, що йому буде боляче".

"Хорошковський бізнесмен… пошукайте його рахунки в західних банках. Заморозьте ці рахунки. Він зробив злочин проти німецької демократії, зробіть щодо нього адекватні дії", — уточнив він.

Політик вважає, що Янукович фактично передав владу вузькому колу людей зі свого оточення, які забезпечують йому спокій.

"Погано, що цими людьми виявились ні Азаров з Клюєвим, ні Чечетов, ні Єфремов, а такими людьми виявилась та групка, яка вже давно є тим вузьким сегментом свити, яка грає короля — це і Льовочкін, це і Фірташ, це і наш "заклятий друг" Хорошковський", — зазначає Чорновіл.

За матеріалами: Українська правда

 

Читайте также по теме