ГолосUA
14:38 12/08/2010

Держкомветмедицини обіцяє забезпечити санітарний контроль на Сорочинському ярмарку

Для забезпечення ветеринарного контролю за торгівлею тваринами, продуктами тваринного та рослинного походження на Національному ярмарку в селі Великі Сорочинці Миргородського району на весь період ярмарку буде забезпечено цілодобове чергування фахівців обласних державних установ ветеринарної медицини та відділу ветеринарної міліції з проведення карантинних ветеринарних заходів ГУМВС України в Полтавській області.

Про це повідомили у прес-службі Держкомветмедицини.

За інформацією головного державного інспектора ветеринарної медицини Полтавської області Сергія Аранчія, під час підготовки та проведення ярмаркових заходів забезпечено контроль за оформленням ветеринарних документів та довідок на тварин і птицю, продукти тваринного походження, що допускаються для реалізації на ярмарку. Відповідно до «Ветеринарно-санітарних правил торгівлі на ринках» організовано діяльність лабораторії ветсанекспертизи.

Відповідним наказом держветмедслужби Миргородського району в дводенний термін після закінчення ярмарку доручено забезпечити проведення дезинфекції території, на якій проводилась торгівля тваринами та птицею.

 

Читайте также по теме