ГолосUA
09:47 01/08/2010

На Лівому березі Києва сьогодні відключать гарячу воду

У зв’язку з щорічними гідравлічними випробуваннями тепломереж для підготовки до опалювального сезону "Київенерго" припиняє подачу гарячої води у Дарницькому та Дніпровському районах столиці, зокрема, житловим масивам Лівобережний, Стара Дарниця, ДВРЗ, Харківський, Соцмістечко та Нова Дарниця. Гарячу воду мешканцям цих районів перекриють 1 серпня о 18:00.

Як повідомили у прес-службі "Київенерго", до 16 серпня в Дніпровському районі води не буде в будинках по вул. Академіка Шліхтера, Алма-Атинській, Бакинських комісарів, на Броварському проспекті, по вул. Володимира Сосюри, Івана Сергієнка, Калачевській, Літинській, Марганецькій, Машиністівській, Микільсько-Слобідській, Мильчакова, Новоросійській, Панельній, Попудренка, Празькій, Раїси Окіпної, в Сеноманському провулку, по вул. Сиваська, Фанерна, Флоренції, Челябінській, Червоногвардійській, на проспекті Юрія Гагаріна, уздовж Русанівського каналу.

У Дарницькому районі гарячу воду відключать мешканцям будинків на проспекті Бажана, по вул. Бориспільській, Вересневій, Зрошувальній, Поліській, Пріколійній, Ревуцького, Славгородській, Тростянецькій, по Харківському шосе, вздовж залізничних шляхів.

За даними "Київенерго", випробування теплових мереж дозволяють заздалегідь виявити максимально можливу кількість пошкоджень, провести роботи в цих місцях і попередити появу пошкоджень під час опалювального сезону.

Також в повідомленні йдеться, що через виявлені пошкодження заявлений термін проведення випробувань може бути продовжений на час, необхідний для їхнього усунення, про що "Київенерго" додатково повідомить.

Водночас, мешканцям Оболонського і Деснянського районів Києва мали відновити 31 липня.

Нагадаємо, 11 травня акціонерна компанія "Київенерго" почала щорічні роботи з гідравлічних випробувань теплових мереж, під час яких у столиці частково буде припинятися гаряче водопостачання. />  

Читайте также по теме