ГолосUA
14:49 30/05/2009

У Києві госпіталізований чоловік з підозрою на «свинячий грип»

У Києві госпіталізований громадянин України, який прибув з США з підозрою на грип А/H1N1. Про це повідомило Міністерство охорони здоров’я. />  

Згідно з інформацією, 29 травня було зареєстровано звернення за медичною допомогою хворого, який прибув у аеропорт Бориспіль з Нью-Йорка (США) транзитом через Париж.
 

За даними оперативного штабу Міністерства охорони здоров’я, з реагування на ситуацію з розповсюдження грипу А/H1N1, хворий є громадянином України, який протягом 2 років жив та працював у США.
 

На борту літака і під час медичного огляду в київському аеропорту скарг на погане самопочуття від пасажирів не надходило.
 

В аеропорту Бориспіль його зустрічав товариш, якому прибулий поскаржився на головний біль та біль у м’язах. Товариш відправив хворого до однієї з Київських міських лікарень, яка, у свою чергу, каретою швидкої допомоги направила його до боксу інфекційного відділення Київської міської клінічної лікарні, яка визначена для госпіталізації хворих з підозрою на вірус грипу А/H1N1.
 

Нагадаємо, на сьогодні Всесвітня організація охорони здоров’я офіційно підтвердила 236 випадків захворювання людей на «свинячий грип».

 

Читайте также по теме