ГолосUA
10:45 14/09/2010

У середу в Брюсселі відбудуться переговори щодо асоціації між Україною та ЄС

У середу в Брюсселі відбудеться 16 раунд переговорів стосовно укладення Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

Про це повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олександр Дикусаров на брифінгу, передав кореспондент ГолосUA.

“У місті Брюссель відбудеться пленарне засідання в рамках чергового 16 раунду переговорів між Україною та Європейським союзом стосовно укладення угоди про Асоціацію”, — зазначив він.

За словами посадовця, делегацію має очолити заступник міністра закордонних справ Павло Клінкін, делегацією ЄС буде керувати заступник Генерального директора Генерального директорату “Зовнішні відносини” Європейської комісії Юг Мінгареллі. У ході пленарного засідання сторони продовжіть обговорення неузгоджених положень розділів угоди стосовно преамбули, політичного діалогу, юстиції, свободи і безпеки, а також загальних та прикінцевих положень Угоди про Асоціацію.

Крім того, О. Дикусаров зазначив, що під час зустрічі будуть обговорені питання щодо стану переговорного процесу зі створення поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі, положення про яку будуть складовою майбутньої Угоди про асоціацію, а також щодо схвалення Програми всеохоплюючої інституційної розбудови.

К. Коваленко />  

Читайте также по теме