ГолосUA
14:42 15/10/2008

В столиці демонтовано 486 незаконно встановлених рекламних конструкцій

Київський міський голова Леонід Черновецький підписав розпорядження про демонтаж незаконно розміщених рекламних засобів.

Про це кореспонденту Голос.UA повідомили в прес-службі міської державної адміністрації.

Цим документом затверджено перелік об’єктів, які найближчим часом будуть демонтовані. Це банери, рекламні вивіски, тумби, кронштейни, лайтпостери, щити та інші об’єкти, розміщені на фасадах, дахах будинків або ж розташовані окремо.

Згідно з переліком, у Дарницькому та Деснянському районах демонтують по 10 рекламних конструкцій, у Дніпровському районі – 13, по 30 конструкцій в Оболонському та Солом’янському районах, 4 – у Печерському, 33 – у Подільському, 3 – у Святошинському.

Найбільшу кількість рекламних об’єктів – 37 – демонтують у Шевченківському районі, а найбільший за площею банер (панно на фасаді будинку) – 1 тис. 95 кв. м – демонтують у Голосіївському районі Києва.  

Додатково будуть демонтовані також і безгоспні рекламні засоби: 1 – у Голосіївському районі, 2 – у Дніпровському, 8 – в Оболонському, по 4 – у Печерському та Подільському та 3 – у Святошинському.  

За інформацією Головного управління контролю за благоустроєм міста Києва, станом на 1 вересня 2008 року було демонтовано 486 незаконно встановлених об’єктів зовнішньої реклами.

 

Читайте также по теме